Dagisdata

Från Dagispedia
Hoppa till:navigering, sök

Allmänt

Kanalen mirkkas på quakenet på interwebben och där eter vi gres, tittar på youtube och äckliga bilder som Toastmaster och d9 länkar till.


"den enda kanal jag behöver" enligt eightbits


Data.jpg


Efter ett tag vänjer man sig vid att kärleken får en att må så här

Historia

Varför finns #dagisdata? Det hela startade hösten 2003, dd03 hade precis börjat utbildningen Datanätteknik vid högskolan i Jönköping, sverige. Några av eleverna hängde i #jönköping, men den kändes väldigt, well, vegetabilisk och alternativa, det behövdes en mer mainstream-kanal. Då skapade martbhell och Discharged kanalen #dagisdata. Dit drog sig sedan övriga i klassen. Efter ett mail till Hasse och StKj joinade även StKj och vi blev först i världshistorien av pro3 att ha en aktiv lärare (sedemera programansvarig) i kanalen. Numera finns det massa löst folk där som utnyttjar vår elitism och schema-bot. För det får de betala med butt, alternativt bandbredd, vilket som så känner de sig jävligt blåsta efteråt, dock lyckliga.

Båtar

Prozzerg känner en båt.
Hon heter schema-bot. schema-bot heter hon,
och hon kan !hacka dig så hårt.
Hon !schema:r upp i våran kanal.
Prozzerg vill berätta för dig att han känner en båt.

Klasser

Namn Beskrivning
dd03 ops
dd04 voices
dd05 whatevers
di05 inf0rmers
dk05 kommunister
dm05 graphics baby
dd06 ex-n00bs
dg06 ye ol' chix0rs
dk06 minicommies
dd07 über-n00bs
dg07 moar chix0rs

Sen har vi lite Hangarounds också.

Citat

Dagishestarna brukar säga mycket skoj, varför inte spana in våra citat? Kolla också vilka som pratar med vilka här i vårt socialdiagram